IVECO DAILY EURO 6, НАЙ-ДОБРИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ВАШАТА ПРОДУКТИВНОСТ

IVECO Daily Euro 6 е ванът, който ще ви помогне да достигнете вашите бизнес цели

С IVECO Daily Euro 6 може да разчитате, че работата ще се изпълнява ефективно и с ниски разходи за експлоатация и поддръжка (общ разход за притежаване). 
Най-добър партньор за вашия бизнес означава също, че винаги може да разчитате на услугите на професионална сервизна мрежа — когато и където ви потрябват.

ДО 8% ИКОНОМИЯ НА ГОРИВО

Новият Daily Euro 6 с подобрена икономия на гориво. Новата интелигентна система EcoSwitch PRO знае кога да се включи и да намали въртящия момент, без да е необходима намеса на водача разпознава дали превозното средство е натоварено, като намалява разхода на гориво и следователно емисийте. В допълнение, системата за оценка на стила на управлениеDriving Style Evaluation (DSE) помага да подобрите начина, по който управлявате автомобила, като че ли до вас седи опитен инструктор; това може да доведе до значителна допълнителна икономия на гориво
Практическият опит показва, че само спазването на редложенията от системата DSE може да доведе до намаляване на разхода на гориво с до 15%.

ДО 12% НАМАЛЕНИ РАЗХОДИ ЗА ПОДДРЪЖКА И РЕМОНТ

Новият IVECO Daily Euro 6 е с удължен интервал на периодично техническо обслужване, което ви предоставя с 20% повече време за работа между обслужванията, благодарение на по-дълготрайни части и консумативи.