Нови сервизни ванове за дилърите на IVECO в България

Осем нови сервизни вана, получиха  представителите на оторизираните сервизи на IVECO в България. Автомобилите са доставени от IVECO и „ДанюбТрак България” ЕООД – дистрибутор на марката за страната. „Евромаркет БРД” и „Евромаркет Аутомотив” оборудваха автомобилите, следвайки стандартите на производителя.

На предаването на  вановете присъстваха представители на всички оторизирани сервизи на IVECO: „АйТръкс”, „Асорт 95”, „Балгериън Трак Сървис”, „Булавто България”, „Бургас Трак Сервиз”, „Евро Старс Ауто” и „Пълдин транс сервиз”. Събитието се проведе в края на миналата седмица в Корпоративно-сервизен център Евромаркет.

„Всички ванове са оборудвани със специализирани мебели, работни стелажи, плотове, осветление и въздушна инсталация, както и с всички необходими инструменти за сервиз на място”, коментира Явор Асенов, изпълнителен директор на Евромаркет Аутомотив и ръководител на екипа, изпълнил проекта.

Сред оборудването, което новите мобилни екипи на Iveco ще използват, са преносими генератори Kohler-SDMO, бутални компресори Fini, индустриално обзавеждане от Fami и Gedore, както и инструменти от Bosch, Chicago Pneumatic и други.

Всички доставени автомобили са от серия Iveco Daily модел 35S14V с двигател Euro VI и изразходват с до 15% по-малко гориво в сравнение с предходни модели. Качествените и устойчиви компоненти и материали, от които са изработени автомобилите, намаляват риска от повреди и редуцират разходите за поддръжка с до 12%.