9 автомобила IVECO Daily за „БК Горна Баня“

IVECO Daily - ван и шаси
IVECO Daily - ван и шаси

9 автомобила IVECO Daily – ван и шаси кабина – бяха доставени на „Бутилираща компания Горна Баня“. Автомобилите, които са специално оборудвани за нуждите на фирмата, са сред най-ефективните и надеждни решения за пренос на тежки товари. За доставката им компанията се довери на iTrucks – оторизиран представител на IVECO за България и част от семейството на Евромаркет.

„Този проект беше много интересен и предизвикателен за нашия екип, защото изискваше подбор на специализирано за нуждите на клиента оборудване. Всичко, с което са снабдени автомобилите, е съобразено с тежкия график на доставки и естеството на работа. Уверени сме, че IVECO Daily ще демонстрира добре своите ненадминати качества“, коментира Константин Грънчаров, търговски мениджър в iTrucks.

Доставените на „Бутилираща компания Горна Баня“ автомобили IVECO Daily са от последно поколение – с по-голямо товарно пространство, достъпна товарна платформа и намален разход на гориво. Това, което ги прави предпочитан избор, е комбинацията между товарна ефективност, издръжливост, надеждност и маневреност – по-големи товари с по-малко курсове. Моделите от серията показват отлични резултати както при доставки в градска среда, така и при дълъг пробег с максимално натоварване, като в същото време предлагат на водача комфорта на пътнически автомобил

Екипът на iTrucks пожелава на новия собственик високи резултати и спорна работа!