Индустриални автомобили: посрещнете новия Iveco Daily.

Уникален в сегмента на индустриалните автомобили по отношение на техническите спецификации и производителност.

  Новият индустриален автомобил Iveco Daily изразява уникалния си характер също и чрез своя стил.

  Предлагайки уникални технически спецификации и производителност в сегмента на индустриалните автомобили, той изглежда добре като лек автомобил, но носи своята професионална идентичност с гордост.

  Това е изцяло нов индустриален автомобил: 80% от компонентите на автомобила са препроектирани, но усиленото шаси, което играе важна роля за здравината и издръжливостта на новия DAILY – е запазено.

  Челната част на новия индустриален автомобил е комбинация от различни елементи: горният контур на предното стъкло се отклонява странично, за да очертае без прекъсване страничните прозорци и да се съедини с линията на фаровете–решетката при огледалата. Овалният преден капак с щедри пропорции за лесен достъп до двигателя е разположен между двата елемента. По-ниско долу броните се разширяват към здравите калници, за да подчертаят стабилността на пътя със забележителен хоризонтален мотив.

  При новите индустриални автомобили Iveco Daily, формата и функциите са строго свързани. Фаровете са разположени високо и назад, за да се избегнат щети при леки удари. Увеличената повърхност на предното стъкло прави кабината по-светла и подобрява вертикалната видимост. Новата външна конструкция на кабината подобрява също аеродинамиката на индустриалния автомобил.

  Новият индустриален автомобил Iveco Daily разполага с ергономично ново арматурно табло и множество отделения, които са леснодостъпни от седалката на водача (пет затварящи се отделения, три DIN гнезда и три поставки за чаши, наред със специални отделения за често използвани предмети, като например телефони и таблети).