История

От 1978 г. до сега, силен по природа.

Идентичността на Daily и неговото ДНК са ясно дефинирани от самото начало, когато през 1978 година е представена на пазара първата му версия. Здравото стоманено шаси, наследило огромния опит на Iveco в производството на тежкотоварни автомобили, в съчетание с богатата история и надеждността на двигателите са го направили безспорна легенда.  И сега, 36 години след своя дебют, новият Daily отново показва своето съвършенство, доказвайки се като автомобила, който повече от всеки друг е допринесъл за коренна промяна на пазара, поставяйки нови рекорди, въвеждайки нови технологии и превръщайки се в еталон за лекотоварния транспорт.

1978

Раждането на първото поколение Daily – първият товарен автомобил с независимо предно окачване, усилено шаси с надлъжни греди и задни задвижващи колела: идеален за тежки приложения и предоставящ богата гама допълнително оборудване за конфигуриране на персонализирани версии за всякакъв вид употреба.

1999

Усъвършенстван дизайн, комфорт и ергономичност: това ново поколение Daily има по-модерна кабина, изработена от качествени материали, които не са използвани до момента в лекотоварни автомобили. Гамата включва също и новите турбодизелови двигатели с технология Common Rail, признати в целия свят за тяхната икономичност и опазване на околната среда.

Днес

Новият Daily, изцяло препроектиран, за да отговори на всички нужди на лекотоварния транспорт. Основните му характеристики са издръжливост, защита и сила – качества, които са вдъхновили еволюционната концепция на Daily от създаването му до наши дни.

Тайната на успеха на Daily се крие в способността му да се развива и едновременно с това да запазва същността си – потвърждавайки от една страна ценностите, заложени в неговата ДНК (надеждност, ефективност, универсалност), а от друга – постигнатите отлични резултати по отношение на производителност, здравина и издръжливост.