Daily шаси кабина: улеснява всяка трудна задача.

Гамата Daily включва ванове във всяка версия

  Здравината на индустриалния автомобил с пъргавината на лекотоварен автомобил: Daily шаси кабина е непобедим на строителни обекти, пъргав в града и бърз при пътувания.

  При Daily шаси кабина дори позицията за управление и усещането са като при добър пътнически автомобил, включително във варианта двойна кабина.

  80% от панелите на кабината на новия Iveco шаси кабина са нови. Седалката (с 15 mm по-ниска “H” точка), воланът (с 20 mm по-малък и със 7° по-изправен) и предното стъкло (с 40 mm по-широко и с 4° по-добра видимост) са нови. Арматурното табло е изцяло обновено, така че водачите да могат да използват контролните механизми комфортно, без да променят своята позиция на шофиране.

  Ергономията на автомобила (най-добрата в класа шаси кабина) е комбинирана с по-добра звукоизолация и по-ефективна климатизираща система (с ръчен и автоматичен контрол).

  Управлението на Daily шаси кабина е радикално променено. Новото дълго междуосие (4100 mm) при версията с единични гуми, включително с двойна кабина, гарантира отлична стабилност на пътя при всякакви работни условия, изключителна маневреност в тесни пространства и комфортно пътуване.

  Daily шаси кабина е оборудван с нови системи за окачване, които подобряват сцеплението с пътя и общия баланс на автомобила, като увеличават устойчивостта дори при високи скорости.

  Системата ESP се монтира стандартно във всички версии шаси кабина с единична или двойна кабина. Други електронни системи за безопасност (например предупреждение при напускане на лентата за движение) могат да бъдат поръчани допълнително. Новата гама инфо-телематични решения включват аудио система с три нива и навигационна система със специални маршрути за товарни превози.

  Iveco Daily шаси кабина е подходящ за изпълнение на всяка задача, а с варианта с двойна кабина можете да превозвате до 7 души.