Iveco Daily пикап: баланс, управляемост и пъргавина.

Идеален за всяка конверсия, водещият на пазара пикап.

  Шофирането на новия Daily пикап сега е още по-лесно и по-интуитивно
  дори за водачите със свидетелство за уптравляние категория B, които са свикнали да шофират леки автомобили.

  Новите пикапи Iveco са оборудвани с ново предно окачване QUAD-LEAF, което подобрява управлението, комфорта и динамиката, като същевременно гарантира максимална стабилност дори при резки завои с пълен товар.

  Стандартно за всички пикапи до 3,5 t, новото окачване използва четиристранна система с двойно люлеещо се рамо и листов ресор и е цялостно препроектирано със специално изчислени ъгли за подобряване на кинематиката.

  Редица ключови компоненти – например напречната греда с елементите за закрепване на двигателя – са препроектирани, за да се увеличи здравината и да се намали общото тегло на пикапите Daily.

  Окачването QUAD-LEAF предлага висока производителност (стандартен максимален товар 1900 kg) при намалено собствено тегло (40 kg в сравнение с предходния модел).

  За особено тежки приложения пикапите Iveco Daily могат да бъдат оборудвани по поръчка с окачване QUAD-TOR (стандартно за всички пикапи над 3,5 t), което използва торсионни щанги вместо листови ресори и повишава максимално допустимото натоварване на ос до 2500 kg (2100 kg за версиите до 5 t).

  Пикапите с единични гуми са с нова геометрия на задното окачване, която е калибрирана наново, за да се намали занасянето, височината на товарната платформа (-55 mm) и собственото тегло на автомобила (-8 kg).

  Подобрихме баланса и управляемостта на пикапа Daily, без да нарушим изключителната му маневреност в тесни пространства: диаметърът на завоя от 11,9 m е водещ в сегмента на пикапите.