Новият ван Iveco Daily: най-продуктивният лекотоварен автомобил на пазара.

Новият ван Daily предлага голям полезен товар, малко собствено тегло, ниска товарна платформа, оптимизиран разход на гориво и задно задвижване.

  Новият Daily Новият ван Iveco Daily гарантира максимална
  доходоносност и ефективност за всякакви приложения.

  Новият Daily предлага най-големите товарни обеми на пазара на лекотоварни автомобили с почти 20 кубически метра товарно пространство.

  Резултат от програмата за оптимизиране на теглото на новия ван Iveco Daily са водещият в класа полезен товар (над 4 t за версията 7 t) и едно от най-ниските тегла без товар в сегмента на лекотоварните автомобили (от 2100 kg за вана).

  С товарната платформа, която сега е с 55 mm по-ниска, товаренето и разтоварването е по-бързо и по-лесно от всякога. Можете да постигнете допълнителни ползи, като поръчате опционно задно пневматично окачване, което е достъпно за всички версии на вана Iveco Daily.

  Подобрените аеродинамика и технологични решения на новия ван Iveco Daily (от EcoSwitch до интелигентния алтернатор) осигуряват икономия на гориво до 5%. Системата Stop-Start, достъпна с EcoPack, намалява разхода на гориво с допълнителни 10% при шофиране в града.

  Всичко това води до значително намаляване на общите разходи за притежание на автомобила.

  Големите товарни обеми, намаленото тегло, ниската товарна платформа и оптимизираният разход на гориво (заедно с подобрената работа на двигателя благодарение на задното задвижване) правят новия Iveco Daily вана с най-висока продуктивност на пазара днес.