Новите Iveco Daily лекотоварни автомобили: водещите лекотоварни автомобили.

Iveco лекотоварни автомобили: уникално шаси, изработено от надлъжни греди от специална стомана със С-образен профил.

  Новият Daily е най-здравият и най-издръжлив автомобил сред
  лекотоварните автомобили.

  Лекотоварните автомобили Iveco използват шаси, изработено от надлъжни греди от специална стомана със С-образен профил – уникална характеристика за лекотоварен автомобил, която отличава Daily от конкурентните модели, базирани на леки автомобили.

  Шасито е ключов елемент за здравината и модулността на автомобила.

  Шасито на лекотоварните автомобили Iveco е конструирано от стоманени профили с дебелина, съобразена с техния полезен товар, което позволява оптимизиране на теглото и производителността на всяка версия. Системите за третиране на отработените газове и CNG бутилките (във версиите NATURAL POWER) са монтирани между надлъжните греди, без да заемат товарно пространство, което е друга уникална характеристика в сегмента на лекотоварните автомобили

  DAIILY е единственият лекотоварен автомобил с общо тегло до 7 t и полезен товар над 4000 kg. Максималното натоварване на предния и задния мост също e водещо за този клас автомобили. Големият обем товарното пространство позволява да се пренасят същите товари с по-малко курсове, което води до намаляване на разходите и повишаване на продуктивността.

  Тези характеристики правят вановете Daily предпочитан избор за транспортните специалисти, не само в областта на дистрибуцията, но и за всякакви приложения, включващи транспортиране на големи обеми, отлична и продължителна работа при голямо натоварване.

  Здравината на новия Daily се превръща в ефективност, надеждност и висока остатъчна стойност. Никой друг лекотоварен автомобил не може да предложи такъв полезен товар и не може да поддържа такава висока производителност за толкова дълго време като Daily: две качества, които гарантират висока остатъчна стойност за лекотоварните автомобили Iveco пазара на употребявани автомобили.