УСЛУГИ

Новият Daily е много повече от автомобил: той е цялостно транспортно решение, предоставящо перфектна интеграция между продукт и услуги.

ELEMENTS

Като част от постоянните си усилия да предложи на клиентите си най-качествените услуги, IVECO създаде програмата ELEMENTS: широк набор от персонализирани сервизни пакети, които винаги ще поддържат автомобила ви в отлично състояние.

Гъвкавостта на програмата Elements осигурява ценовоефективно и персонализирано обслужване. Клиентите могат да избират нива на услугите, които най-много подхождат на бизнеса им, като разчитат на сигурността, предоставяна от контролираните и фиксирани разходи.

Мрежата IVECO се отличава с широкия си обхват и компетентност, а сервизите на IVECO предоставят качеството на производителя и уменията на техниците, които познават новия DAILY най-добре. Специално оборудване за диагностика и ремонт гарантира ефективност и бързо обслужване, а също така позволява отдалечена работа.

ОРИГИНАЛНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ IVECO

Производителността на новия DAILY е гарантирана при използване на оригинални резервни части IVECO – резултат от усърден подбор на материали и доставчици, както и специализирани и строги тестове.

Гамата оригинални резервни части Iveco включва не само нови части, но и широк набор от фабрично възстановени двигатели, скоростни кутии и компоненти – подходяща алтернатива за намаляване на разходите за поддръжка и опазване на околната среда. IVECO цени времето ви.

Ето защо разполага с ефективна и иновативна система за набавяне и доставяне на резервни части, която гарантира доставка на необходимата част в рамките на 24 часа навсякъде по света, денем и нощем и 365 дни в годината.

Iveco осигурява поддръжка за клиентите си през целия жизнен цикъл на новия DAILY, гарантирайки перфектна комбинация от производителност, стойност и продуктивност на автомобила в процеса на експлоатация с услугата за поддръжка “Всичко в едно”, предлагаща фиксирани и прозрачни цени, както и със сервизните пакети IVECO. А със специалната услуга Daily Chrono цялата поддръжка на новия DAILY ще отнеме по-малко от един час без предварителна уговорка.

АКСЕСОАРИ

Можете да персонализирате и направите уникален новия Daily, като го адаптирате към бизнес нуждите си със специалната нова гама аксесоари на IVECO.
Гамата аксесоари на новите модели Daily, разработени в сътрудничество с водещи доставчици и дизайнерския център Fiat Style Centre, е разширена и напълно обновена, за да гарантира безопасност, практичност, комфорт, стил и технологии за новите модели Daily.

ОРИГИНАЛНИ МАСЛА

Новият Daily се предлага с новото двигателно масло “PETRONAS URANIA DAILY FE 0W-30” – ОРИГИНАЛНО масло на IVECO, разработено в тясно сътрудничество с PETRONAS LUBRICANTS. Специалната му формула защитава филтъра от горивни остатъци и осигурява по-висока производителност, по-дълъг период между смените и нисък разход на гориво.

IVECO CAPITAL

IVECO CAPITAL, за да навлезете в света на IVECO. Благодарение на споразуменията със CNH Industrial Group и BNPLS (най-голямата лизингова компания в Европа), IVECO CAPITAL вече може да предложи още по-изгодни услуги, замислени и разработени специално за специфичните нужди на товарния транспорт. Всички програми за финансиране (от погасителни планове до оперативен лизинг) могат да се адаптират към нуждите на клиента.

Месечните вноски може да включват разходите за оборудване на автомобила, услуги за поддръжка ELEMENTS и застрахователни услуги, като например гражданска отговорност, пожар и кражба, пълна застраховка, застраховка срещу катастрофа и кредитна застраховка.

IVECO CAPITAL ви помага да изберете финансовия продукт, който най-много подхожда на икономическия и фискалния профил на компанията ви. Услугите IVECO CAPITAL се предлагат от всички дилъри на Iveco.