iTRUCKS е част от дилърската и сервизна мрежа на IVECO

iTRUCKS е оторизиран дилър на IVECO за България и ексклузивен представител за серията Trakker.

Дейността на компанията включва дистрибуция и продажба на богата гама леки, средни и тежкотоварни автомобили. Освен дистрибуция, iTRUCKS ще предлага на своите клиенти и отлично сервизно обслужване. В сервизния център на iTRUCKS, клиентите ще могат да получат както гаранционен, така и извънгаранционен сервиз.

IVECO е един от световните лидери в сухопътния транспорт. Неговата гама е една от най-широките и е изцяло обновена от 2007 г. насам.

В категорията леки автомобили попада серията DAILY – превозни средства от 3,3 до 7,2 t.

EUROCARGO – камионът, който градът харесва спада към категория средни – от 7,5 до 18t.

Автомобилите STRALIS са предназначени за регионални, градски и леки курсове в строителството, а STRALIS XP и икономичният STRALIS NP, който работи на природен газ са предназначени за превози на дълги разстояния.  STRALIS X-WAY е най – добрата IVECO технология за шосеен път.

Представяме Ви и новия TRAKKER на IVECO, също от категория тежки >= 18t. Този автомобил е проектиран да работи при всякакви метеорологични условия и на всички типове повърхности – от асфалтирани улици до тежки off-road условия, при изключителна безопасност, комфорт и продуктивност.

Доверете се на iTRUCKS за едно коректно и професионално обслужване, защото ние работим, за да удовлетворим вашите потребности!

За допълнителна информация

За да може наш специалист в най-кратък срок да се свърже с Вас, моля, оставете Вашите данни за обратна връзка.