КАМИОНЪТ, КОЙТО ГРАДЪТ ХАРЕСВА
ДЕЛОВИ ПАРТНЬОР ЗА ВСЕКИГО

Устойчив, ефективен, маневрен и универсален: Eurocargo е идеалният камион за градски превози и комунални услуги. От градски превози до сметосъбиране и сметоизвозване, почистване на пътища, пътни услуги и работа с контейнери – този автомобил може да задоволи всяка нужда. Благодарение нанамалената ширина на кабината (2,1 метра), големия ъгъл на завиване (52 градуса) и най-добрия радиус на завой в този клас (под 11 метра за варианта с междуосие 2790 mm) той е идеалният партньор за вашия бизнес.

ЕКОЛОГИЧНА УСТОЙЧИВОСТ. ПРИРОДНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА

CNG е най-екологичното гориво, достъпно на пазара. Емисиите на CNG двигателя на IVECO съдържат по-малко азотни оксиди, нула оловни съединения и 95% по-малко прахови частици в сравнение с дизеловия еквивалент. Функциите итовароносимостта на автомобила са сходни с тези на дизеловия еквивалент. Eurocargo Natural Power е особено ефективен в големите градове – ниските му емисии означават, че може да се движи в зони с ограничен трафик, а ниските нива на шум го правят идеален за работа през нощта (PIEK сертификат).

ОТЛИЧНА ПРОИЗВОДИЕТЛНОСТ, НАМАЛЕН РАЗХОД

Двигателите на новия Eurocargo са дизеловите четирицилиндров Tector 5 с работен обем 4,5 литра и шестцилиндров Tector 7 с работен обем 6,7 литра, осигуряващи мощност до 320 hp. Оптимизирани са за максимална производителност при ниски обороти, което понижава общата цена на притежание. 

Предлагат се и версии с 204 hp, използващи CNG.

ПОВЕЧЕ ПРОСТРАНСТВО ЗА КОМФОРТ ​​​

​Eurocargo е най-доброто решение за повече удобство в движение. Бутони за управление на волана, отделения за вещи, релсова закачалка за дрехи икомфортна седалка за водача с пневматично окачване. Идеален за градски превози, новият Eurocargo гарантира свободно ПРИДВИЖВАНЕ В КАБИНАТА: благодарение на линейното приборно табло и компактните размери на двигателния тунел водачът може лесно да слезе от автомобила от двете страни на кабината.