Daily HI-MATIC

8-СТЕПЕННА АВТОМАТИЧНА СКОРОСТНА КУТИЯ.

АБСОЛЮТНО УДОВОЛСТВИЕ ОТ ШОФИРАНЕТО.

 • Първата 8-степенна автоматична скоростна кутия в индустрията за ненадминат комфорт и безопасност.
 • Изключителна икономичност благодарение на избора на режим “Еко ” или “Мощност“.
 • 10% по-ниски раз ходи за поддръжка и ремонт в сравнение с ръчната скоростна кутия благодарение на рекордната надеждност и издръжливост.
 • Най-добри характеристики в класа , най-висока мощност (205 HP) и въртящ момент (470 NM).

  ГОТОВ ДА ИЗПЪЛНИ ВСЯКА ЗАДАЧА.

  URBAN: Максимален комфорт.

  Идеален за потребители, които всеки ден се придвижват в градския трафик, DAILY HI-MATIC URBAN гарантира максимална управляемост и комфорт благодарение на адаптивната си стратегия за смяна на предавките, която оптимизира управлението на автоматичната скоростна кутия, избирайки измежду 20 различни програми​.

  REGIONAL:Максимална гъвкавост.

  Потребителите, които се нуждаят от автомобил с максимална гъвкавост и универсалност, ще намерят в DAILY HI-MATIC REGIONAL идеалния спътник, предлагащ отлични характеристики и режими ЕКО и МО ЩНОСТ, увеличаващи удоволствието от шофирането.

  INTERNATIONAL: Максимална надеждност.

  Потребителите, които трябва да преодоляват дълги разстояния и търсят удобен и надежден помощник, могат да изберат DAILY HI-MATIC INTERNATIONAL – автомобил с върхови характеристики и изключителен комфорт при шофиране. Дългото предавателно отношение на овърдрайв предавката и преобразователят на въртящ момент с турбинно торсионен амортисьор гарантират подобрена горивна ефективност.