НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА:

За Нас

iTRUCKS е оторизиран дилър на IVECO в България 

Дейността на компанията включва дистрибуция и продажба на богата гама леки, средни и тежкотоварни автомобили. Освен дистрибуция, iTRUCKS предлага на своите клиенти и отлично сервизно обслужване. В сервизния център на iTRUCKS, клиентите могат да получат както гаранционен, така и извънгаранционен сервиз.

IVECO е един от световните лидери в сухопътния транспорт и предлага изключително богата гама (изцяло обновена от 2007 г. насам).

В категорията леки автомобили попада серията DAILY – превозни средства от 3,3 до 7,2 t.
EUROCARGO – камионът, който градът харесва спада към категория средни – от 7,5 до 18t.
Устойчив, ефективен, маневрен и универсален:
EUROCARGO е идеалният камион за градски превози и комунални услуги.

IVECO S-WAY e част от тежката серия на IVECO – над 18t.
С чисто нова кабина, изключителна горивна ефективност и модерни технологии и свързаност, камионът
IVECO S-WAY представлява цялостно транспортно решение, разработено да осигури на водача отлични условия на пребиваване в кабината, и предлага печелившо решение на собствениците, подобряващо тяхната конкурентоспособност и обща цена за притежание.

IVECO T-WAY е автомобилът, от който се нуждаете за най-тежките транспортни задачи и в най-екстремните условия. Той е част от off-road гамата на IVECO. Най-надеждният и продуктивен тежкотоварен камион за строителния сектор, IVECO T-WAY е наистина неудържим и подготвен за най-трудните предизвикателства.

Доверете се на iTRUCKS за едно коректно и професионално обслужване, защото ние работим, за да удовлетворим вашите потребности!

Iveco Group N.V. (MI: IVG) е дом на уникални хора и марки, които задвижват вашия бизнес и цели за развитие на по-устойчиво общество. Всяка от осемте марки в групата има лидерска позиция в своя специфичен бизнес: IVECO, марка пионер в търговските превозни средства, която проектира, произвежда и предлага на пазара тежки, средни и лекотоварни камиони; FPT Industrial, глобален лидер в широк набор от модерни технологии за задвижване в секторите на селското стопанство, строителството, мореплаването, производството на електроенергия и търговските превозни средства; IVECO BUS и HEULIEZ, марки за масов транспорт и първокласни автобуси; IDV, за високоспециализирана техника за отбрана и гражданска защита; ASTRA, лидер в мащабните тежкотоварни кариерни и строителни превозни средства; MAGIRUS, реномираният в индустрията производител на противопожарни превозни средства и оборудване; и IVECO CAPITAL, финансовото звено, което ги подкрепя. В Iveco Group работят повече от 35 000 души по света и има 20 индустриални обекта и 29 центъра за научноизследователска и развойна дейност. Допълнителна информация е достъпна на уебсайта на компанията www.ivecogroup.com

За допълнителна информация
За да може наш специалист в най-кратък срок да се свърже с Вас, моля, оставете Вашите данни за обратна връзка:

МАРКЕТИНГОВИ ДЕЙНОСТИ
Обработка на моите Данни от АЙ ТРЪКС ЕАД на хартиен носител, автоматизирано или по електронен път,+ включително по пощата или чрез електронна поща, по телефон (например автоматизирани телефонни разговори, SMS, MMS, факс) и всякакви други средства (например уебсайтове, мобилни приложения), с цел изпращане на търговски съобщения и бюлетини, както и рекламиране на продукти и услуги.

МАРКЕТИНГ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ
Предоставяне на моите Данни на АЙ ТРЪКС ЕАД +и обработката им с цел изпращане на търговски съобщения, както и рекламиране на продукти и услуги или извършване на пазарни проучвания.

Всички полета със * са задължителни!