DAILY4x4 за всякакъв терен, за всякакви условия

iTRUCKS –оторизиран дилър на IVECO достави офроуд Iveco Daily 4×4 с двойна кабина (6+1 места) с просвет 300+мм. Единственият лекотоварен автомобил, създаден като камион, със здраво шаси за голямо натоварване и усилени окачвания, който е идеален за адаптиране към различни задачи. С Daily 4×4 ван или кабина вече няма недостъпни места. Изберете подходящия IVECO Daily 4×4 ван или кабина от двата варианта – версия за всякакъв терен и офроуд, за да работите с лекота по най-тежките терени или по смесени маршрути с черни и асфалтови пътища.

 DAILY 4×4 е уникален автомобил в сегмента – най-универсалното превозно средство в своя клас, е единственият ван с товароподемност от 3,5 до 7,0 тона, с товарни обеми от 7,3 m3 до 19,6 m3. Широката гама от двигатели, с максимална мощност, варираща от 116 к.с. до 210 к.с., предлага избор от нива на производителност, които да отговарят на всяко изискване.

Версията Daily 4×4 ван се задвижва от 3,0-литров двигател Euro VI със 180 к.с. Тези превозни средства ще изпълнят всяка мисия с лекота. В допълнение, Daily 4×4 предлага избор от ръчна трансмисия с 12 предавки напред и 2 задни предавки или автоматична трансмисия Hi-Matic с 16 предавки напред и 2 задни предавки. Daily 4×4 включва усъвършенствани системи за безопасност, като дискови спирачки с ABS (антиблокираща спирачна система) и ESP (електронна стабилизираща програма). Гамата Daily 4×4 предлага гама ванове във версии с общо тегло 5,5 и 7,0 тона с полезен товар до 4300 кг. Версията ван предлага значително пространство с товарни обеми от 9 до 18 m3 за офроуд, едноколесен модел и от 16 до 18 m3 за двуколесния модел за всички пътища.

Освен че е бизнес партньор, способен да увеличи рентабилността и ефективността на клиента, Daily е идеалното превозно средство за приключенска ваканция, надежден спътник при пътуване, способен непрекъснато да подобрява качеството на живот на борда, с постоянен фокус върху околната среда.

Благодарение на ценностите си за неограничена гъвкавост, изключителна здравина и максимален комфорт при шофиране, Daily е единственото леко търговско превозно средство със солидно носещо шаси и високоефективно окачване, отлично за персонализиране за всеки тип мисия.