НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА:

Сервиз

iTRUCKS е оторизиран сервиз на IVECO, за ремонт и подръжка на цялата гама от автомобили на IVECO. Сервизът предлага висококачествена и експресна подръжка с оргинални части от CNHi.

ОБОРУДВАНЕ СЕРВИЗ 

Центърът разполага с висококачествено специализирано сервизно оборудване по утвърдените глобални стандарти на IVECO: • Подемна техника • Хидравлични крикове • Мобилни моноколони • Измервателни уреди • Специализирани инструменти.
В него могат да се обслужват до 14 автомобила едновременно. За управление на смазочните материали в сервиза се използва мониторингова система от последно поколение.

СКЛАД РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

Сервизният център разполага и с двуетажен склад за съхранение на оргинални части IVECO.

СВЪРЖИ СЕ С нашият сервиз

Софийски околовръстен път 454, 1415 Казичене

Приемчик сервиз: +359 894 589 024

Мениджър резервни части: +359 885 511 604

Сервизен инженер: +359 893 318 147

E-mail: office@itrucks.bg

За допълнителна информация
За да може наш специалист в най-кратък срок да се свърже с Вас, моля, оставете Вашите данни за обратна връзка:

МАРКЕТИНГОВИ ДЕЙНОСТИ
Обработка на моите Данни от АЙ ТРЪКС ЕАД на хартиен носител, автоматизирано или по електронен път,+ включително по пощата или чрез електронна поща, по телефон (например автоматизирани телефонни разговори, SMS, MMS, факс) и всякакви други средства (например уебсайтове, мобилни приложения), с цел изпращане на търговски съобщения и бюлетини, както и рекламиране на продукти и услуги.

МАРКЕТИНГ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ
Предоставяне на моите Данни на АЙ ТРЪКС ЕАД +и обработката им с цел изпращане на търговски съобщения, както и рекламиране на продукти и услуги или извършване на пазарни проучвания.

Всички полета със * са задължителни!