iTrucks съвместно с ПИ ЕМ Конструкт, достави и оборудва 14 броя самосвали с различно оборудване за изпълнение на разнообразни задачи.

iTrucks достави 14 Euroocargo съвместно с Пи Ем Кострукт

За нуждите на наш ключов клиент, АйТръкс съвместно с ПИ ЕМ Конструкт, достави и оборудва 14 броя самосвали с различно оборудване за изпълнение на разнообразни задачи. 

11броя самосвали IVECO EUROCARGO модел ML100E21 

– 10 тонни самосвали с тристранно разтоварване, идеални за превоз на изкопна маса и различни товари в града и извън него. Предоставят идеална комбинация от мощност, маневреност, комфорт и сигурност за водача.

2броя самосвали IVECO EUROCARGO модел ML110E25WS със задвижване 4×4

– 11 тонни самосвали с тристранно разтоварване и пълноприводно задвижване – 4х4, идеални за превоз на изкопна маса и товари през труднодостъпни терени, както и по националната пътна мрежа. Предоставят идеална комбинация от мощност, маневреност, комфорт и сигурност за водача.

1брой самосвал IVECO EUROCARGO модел ML100E21 с краново устройство

– 10 тонни самосвали с тристранно разтоварване и кранова уредба, идеални за товарене и разтоварване, както на насипни така и на палетирани товари, превоз в града и извън него. Предоставят идеална комбинация от мощност, маневреност, функционалност, комфорт и сигурност за водача.

Доставката на 14 броя самосвали IVECO EUROCARGO предоставя широк спектър от възможности за различни видове задачи, свързани с транспортиране и строителство. Разнообразието от модели, включващи висока мощност на двигателя, възможност за 4×4 задвижване и дори кранови устройства, ги прави идеални за разнообразни условия и приложения. Тези самосвали предоставят ефективни решения за увеличаване на продуктивността и оптимизиране на транспортните операции.

Вярваме че истинската награда за нас са нашите доволни клиенти.