8 ОТОРИЗИРАНИ ДИЛЪРИ

Независимо къде се намирате – търговският или сервизен дилър на IVECO е близо до Вас. Дилърската мрежа е една от най-силните страни на IVECO. Нашите дилъри са специалисти с богат опит в бизнеса, те разбират света на транспорта по-добре от всеки друг и знаят как да интерпретират нуждите на своите клиенти, намирайки решения на всеки проблем. Дилърите не работят изолирано. Работата им се наблюдава и подпомага денонощно, 365 дни в годината от интернационалния екип на IVECO, посветен на увеличаване на ефективността и минимизиране времето за престой. Независимо дали се работи по непланирана повреда в другия край на Европа, той е готов да предостави техническа поддръжка или да организира транспортирането на нужната част по въздух.

За допълнителна информация
За да може наш специалист в най-кратък срок да се свърже с Вас, моля, оставете Вашите данни за обратна връзка:

МАРКЕТИНГОВИ ДЕЙНОСТИ
Обработка на моите Данни от АЙ ТРЪКС ЕАД на хартиен носител, автоматизирано или по електронен път,+ включително по пощата или чрез електронна поща, по телефон (например автоматизирани телефонни разговори, SMS, MMS, факс) и всякакви други средства (например уебсайтове, мобилни приложения), с цел изпращане на търговски съобщения и бюлетини, както и рекламиране на продукти и услуги.

МАРКЕТИНГ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ
Предоставяне на моите Данни на АЙ ТРЪКС ЕАД +и обработката им с цел изпращане на търговски съобщения, както и рекламиране на продукти и услуги или извършване на пазарни проучвания.

Всички полета със * са задължителни!