Резервни части REMAN: Нищо не се създава. Нищо не се унищожава. Всичко се възстановява.

Тaзи фраза, която ни напомня за безкрайния цикъл на материалите, определя важността на заводски възстановените резервни части и окомплектовани агрегати в света на автомобилната индустрия. В този текст ще Ви запознаем с IVECO REMAN частите и как те играят важна роля в предоставянето на високо качество, икономични и екологични решения след изтичане на гаранционния период на превозните средства.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ REMAN?

ТОВА ПОЗВОЛЯВА ДА СПЕСТИТЕ ПАРИ!
С Reman можете да спестите пари в сравнение с нови резервни части и да намалите времето на прекъсване на работната дейност на превозното средство, тъй като възстановените агрегати могат да бъдат бързо поставени като алтернатива на основен или частичен ремонт..

ТЕ СА ГАРАНЦИОННИ!
Всяка Reman част е възстановена до своята оригинална спецификация чрез внимателно наблюдаван процес, съобразен със строги технически стандарти. Затова можете да се възползвате от най-добрата гаранция от 2 години за двигатели и скоростни кутии.

С ГРИЖА ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА!
Гамата от Reman части е резултат от устойчив процес на възстановяване на резервни части и цели агрегати:

Обратно изкупуване и идентификация на повредения агрегат с демонтаж и прецизен анализ на отделните компоненти;

Ремонт на възможно най-много компоненти, за да се избегне въвеждането на нови материали в процеса;

Подмяна и бракуване на компонентите, които не преминават строгите качествени тестове на IVECO.

БЪРЗО РАЗРАСТВАЩА ПРОДУКТОВА ГАМА

Изборът на гамата Reman означава пълна увереност, че компонентите, монтирани на вашия автомобил, ще бъдат толкова ефективни, колкото и чисто новите агрегати. За да задоволи нарастващото търсене и да предложи на нашите клиенти нови възможности за спестяване, гамата на Reman непрекъснато се развива.

ПРОЦЕС НА УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ

РЕКОНСТРУКЦИЯ И КРЪГОВ ЖИЗНЕН ЦИКЪЛ
Като се придържа към идеална кръгова посока на процеса на повторно производство, IVECO Reman помага да се увеличат използваните компоненти от депата, предлагайки рентабилни части, които са екологично устойчиви

КЛЮЧОВИТЕ СТЪПКИ ОТ НАШИЯ ПРОЦЕС НА РЕКОНСТРУКЦИЯ

Всички агрегати са напълно разглобени за проверка.

Всеки компонент е старателно почистен и проверен в съответствие с най-новите оригинални спецификации за нови части.

Всички компоненти се възстановяват до спецификацията на оригиналните части, или се заменят с нова част.

Нашият готов автомобилен агрегат е резултат от изключително грижливия процес на реконструкция. Всички компооненти бяха напълно разглобени и проверени. Всеки компонент премина прецизно почистване и тестове, според последните оригинални спецификации за нови части. Резултатът е агрегат, който отговаря на най-високите стандарти за качество и надеждност, готов да подобри и поддържа Вашия автомобил в оптимално състояние.

Завършената възстановена част се сглобява отново.

Крайният продукт е тестван, за да се гарантира най-високо ниво на качество.

Готов за път, все едно му е първо излизане!

Нашата ангажираност е да подкрепим вашия бизнес, а вашите ползи съчетани с нашата грижа за околната среда създават устойчива добавена стойност.

Частите, възстановени от IVECO Reman, способстват както за окончателния резултат, така и за екологичната среда. Нашата адаптивност позволява да отговорим на вашите променящи се навици и предпочитания при покупка.

СПЕСТИ ЕНЕРГИЯ. СПЕСТИ ПАРИ.
Възстановен двигател:

  • Изисква 80% по-малко енергия за конструиране от нов двигател.
  • Струва до 50% по-малко от оригинален двигател.
  • Повторното производство спестява еквивалента на
    400 трилиона BTUs
    енергия всяка година.

 Това е еквивалентно на:
350 танкера със суров петрол
Достатъчно бензин за работа на шест милиона коли за една година
Количеството електроенергия, произведена от осем атомни електроцентрали за една година

ЦЕННОСТИ, СЪЗДАДЕНИ ЗА ВАС

НАДЕЖДНОСТ, НЕ ОТГОВОРНОСТ
 Частите IVECO Reman са проектирани специално за превозни средства IVECO, минимизирайки рисковете от непланиран престой и увеличавайки механичната надеждност на вашите автомобили.

ГАРАНЦИОННА ЗАЩИТА

Iveco Reman имат същото гаранционно покритие, както на новопроизведените резервни части и цели агрегати, което дава на собствениците по голяма защита, спрямо ОЕМ резервни части.

СЪОТНОШЕНИЕ КАЧЕСТВО-ЦЕНА
Създадени от обучени техници, които произвеждат стотици едни и същи продукти всяка година, компонентите на IVECO Reman струват до 30% по-малко от новите, но предлагат същото качество като чисто новите продукти.

ДОБЪР КАТО НОВ – И ОЩЕ ПОВЕЧЕ
Винаги, когато е възможно, компонента се обработва машинно и се актуализира с най-новите спецификации, за да се гарантира, че продуктът е толкова добър, колкото нов.

УСТОЙЧИВОСТТА ВИТАЕ ВЪВ ВЪЗДУХА

Повторното производство спестява повече от 80 процента от енергията, която би била използвана за производството на нова част, намалявайки около 28 милиона тона въглероден диоксид. Това е еквивалентно на количеството въглероден диоксид, отделено от десет 500-мегаватови електроцентрали, работещи с въглища, всяка година.

Не изхвърляйте частите си!
Връщайте ги.
Ние ги възстановяваме.