​IVECO Е ОСНОВАН ПРЕЗ 1975 Г. ОТ СЛИВАНЕ НА 5 КОМПАНИИ В 3 ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ

​Iveco има международно призвание от своето основаване.

През 1975 г. пет реномирани компании от три различни европейски страни (Италия, Франция и Германия) решават да обединят уменията си за създаване на нова компания.

Чрез придобивания, обединения и съвместни дружества Iveco е изградил своята позиция между световните лидери в сухопътния транспорт.

Днес той има производствени заводи в Европа, Китай, Индия, Русия, Турция, Австралия, Аржентина, Бразилия и Южна Африка и присъства в повече от 100 държави.

​Iveco предлага продукти, които удовлетворяват всички нужди на професионалния транспорт. Неговата гама е една от най-широките и е изцяло обновена от 2007 г. насам

Iveco винаги е бил лидер в иновациите, както в областта на двигателите (първата компания, която въвежда турбо технологията в цялата гама дизелови двигатели, първата, която въвежда двигателите Common Rail и първата, която пуска автомобили по Euro 5), така и по отношение на своите автомобили (печели титлата „Камион на годината” през 1992, 1993 и 2003 г. и „Ван на годината” през 2000 г.).

За допълнителна информация
За да може наш специалист в най-кратък срок да се свърже с Вас, моля, оставете Вашите данни за обратна връзка:

МАРКЕТИНГОВИ ДЕЙНОСТИ
Обработка на моите Данни от АЙ ТРЪКС ЕАД на хартиен носител, автоматизирано или по електронен път,+ включително по пощата или чрез електронна поща, по телефон (например автоматизирани телефонни разговори, SMS, MMS, факс) и всякакви други средства (например уебсайтове, мобилни приложения), с цел изпращане на търговски съобщения и бюлетини, както и рекламиране на продукти и услуги.

МАРКЕТИНГ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ
Предоставяне на моите Данни на АЙ ТРЪКС ЕАД +и обработката им с цел изпращане на търговски съобщения, както и рекламиране на продукти и услуги или извършване на пазарни проучвания.

Всички полета със * са задължителни!