Погрижете се за вашите водачи, докато са на път, като им предоставяте специални доклади за разхода на гориво, налягането в гумите и техния стил на шофиране, за да оптимизирате работата на автомобила и безопасността на водача.
ИНТЕЛИГЕНТЕН ДОКЛАД

Получавайте съвети как да подобрите стила си на шофиране

ИНТЕЛИГЕНТЕН ДОКЛАД

Ежемесечен отчет за работата на автомобила и водача за намаляване на разхода на гориво, оптимизиране на използването на автомобила и следене на изпълнението на задачите.
ДОКЛАД ЗА БЕЗОПАСНО ШОФИРАНЕ

Бъдете по-предпазливи и шофирайте безопасно

ДОКЛАД ЗА БЕЗОПАСНО ШОФИРАНЕ

Заедно с интелигентния доклад и благодарение на анализа на стила на шофиране сега ще получите този нов доклад, който ще ви позволи да измервате вашата безопасност, когато сте на път. Бъдете по-предпазливи и шофирайте безопасно! Докладът за безопасно шофиране е изготвен персонално за вас и е безплатен.
IVECO ON ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПОРТАЛ И ПРИЛОЖЕНИЕ

Следете разхода на гориво и стила на шофиране на вашия водач в реално време

IVECO ON ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПОРТАЛ И ПРИЛОЖЕНИЕ

Следете разхода на гориво на автомобила и стила на управление на водача, за да оптимизирате работата на автомобилния парк. Възползвайте се от възможностите за динамично следене и сравняване на различните данни.
Изтеглете приложението от Google Play или от App store, за да научите повече!

ПРИЛОЖЕНИЕ EASY WAY

Опростете живота си в кабината с едно докосване

ПРИЛОЖЕНИЕ EASY WAY

Улеснете живота си на борда на автомобила: управлявайте функции на кабината и се свързвайте с денонощната пътна помощ само с едно щракване. Когато спрете, потърсете пътна помощ от разстояние.
Изтеглете приложението Easy Way, за да се възползвате от функциите на новата кабина!